Когато става дума за най-.красивите плажове на света, може да срещнете

...
Когато става дума за най-.красивите плажове на света, може да срещнете
Коментари Харесай

Най-красивите плажове за 2023 г. не са само летни дестинации

Когато става дума за най-.красивите плажове на света, може да срещнете разнообразни мнения за най-различни дестинации. Някои са впечатляващи със своята естествена хубост и заобикалящ непорочен пейзаж. Други са част от резервати, които пазят дивата им хубост и естественото обитание на локални скотски и растителни типове. А трети са основани за приятност, за шумни празненства и радостни моменти без сандали и токчета.

За да класира най-красивите плажове в света, TripAdvisor’s Travellers’ Choice Best of the Best Awards събра ревютата и усещанията на хора от разнообразни уеб сайтове за пътешестване, с цел да избере любимците.

И по този начин, да тръгваме на плаж:
    View this post on Instagram           
A post shared by Mobai Viagens (@mobaiviagens)

Чували ли сте за приказната хубост на плажа на Бая до Санчо в Бразилия? Ако не, в този момент ще разберете с какво той притегля от ден на ден туристи и ценителите на естествената хубост от целия свят. Плажът се намира на Фернандо де Норона, остров на към 350 км от крайбрежията на континентална Бразилия. Именно тъй като е далечен и наличен единствено по море, плажът се е опазил от всеобщия туризъм, поради което е посочен като победител по екзотичност.
    View this post on Instagram           
A post shared by Orinter Tour & Travel (@orintertt)

На второ място е Плажът на орлите в Аруба в Карибския басейн – приказно място с бял дребен пясък, който обаче е и известно празненство място.

На трето място е Кейбъл бийч в Западна Австралия, който е прочут, че е толкоз огромен, че е мъчно в миналото да бъде забелязан цялостен с хора, даже в най-натоварения сезон.
    View this post on Instagram           
A post shared by Dea Cameron (@blame_it_on_my_gypsy_soul)

На 4-то място е Райнишфяра в Исландия, който напълно не е лятна дестинация, само че е хубав заради  черния пясък и дивата пустота при срещата на водата и сушата:
    View this post on Instagram           
A post shared by Martin (@thewelshicelandfanatic)

На пето място е Плажът на изяществото ( Grace Bay Beach) в Търкс и Кайкос, на шесто е Прая да Фалешия в Португалия, на седмо - Радханагар в Индия, на осмо - Спаджия дей Конили в Италия, на девето - Вараверо в Куба и на десето място по хубост е спретнат плажът Ка Анапали в Хавай.

Още хубости, които би трябвало да видите до края на живота си



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР